Droom jij van een huis in Mooi Hurdegaryp?

Advies vanuit huis
De Hypotheker Leeuwarden vertelt je graag meer over wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning en helpt je bij de financiering van je nieuwe huis. Maak een afspraak voor een kosteloos oriëntatiegesprek.

Onafhankelijk advies
Bij De Hypotheker krijg je een volledig en onafhankelijk hypotheekadvies. Op basis van je wensen en mogelijkheden vergelijken wij de hypotheken van meer dan veertig geldverstrekkers. Na een uitgebreide vergelijking selecteren we de hypotheek met de gunstigste voorwaarden en desgewenst de laagste maandlasten. Zo ben je er zeker van dat je de beste oplossing krijgt voor jouw persoonlijke situatie.

Het team van De Hypotheker Leeuwarden
Het team van de Hypotheker Leeuwarden is enthousiast, betrokken en denkt met je mee in creatieve oplossingen. Wij begeleiden de aanvraag van je hypotheek van begin tot eind en geven een hoogwaardig, onderscheidend en volledig onafhankelijk advies. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en wij gaan graag een duurzame relatie met je aan. Onze financiële adviseurs hebben een brede kennis van hypotheken, verzekeringen en aanvullende financiële producten.

Nieuwbouwwoning kopen
Bij een nieuwbouwwoning ben je zeker van goede isolatie, een energiezuinige installatie en modern sanitair. Bovendien kun je het huis en de tuin helemaal naar eigen smaak inrichten. Dit betekent vaak wel dat je te maken krijgt met extra kosten. Deze kosten kun je bij benadering indelen in kosten voor de aankoop van de woning, en kosten aan het huis zelf en kosten voor het verkrijgen van de hypotheek.

Het kopen van een nieuwbouwhuis is net even anders dan het kopen van een bestaande woning. Je koopt de woning namelijk 'op papier' en krijgt onder andere te maken met bouwtermijnen, een bouwdepot en bouwrente. De Hypotheker legt je graag uit wat er allemaal komt bij het kopen van een nieuwbouwwoning.

Wij staan voor je klaar
Wil je weten of een gesprek met De Hypotheker Leeuwarden de sleutel is tot je nieuwe woning in Mooi Hurdegaryp? Maak dan een afspraak met ons om je wensen en financiële mogelijkheden te bespreken. Deze eerste afspraak is trouwens voor onze rekening.

Maak een vrijblijvende afspraak